NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

06 Oct

Billets doux

adaugat in General on 06.10.10

In timp ce ma intorceam azi franta de oboseala de la facultate, am primit un biletel amuzant si neasteptat. Cand mi-a fost intins, l-am insfacat cu resemnarea omului care uraste sa primeasca fluturasi, pliante si tot felul de reclame, dar care totusi le ia de fiecare data, chiar daca le arunca la gunoi in urmatoarele zece secunde, dintr-o falsa impresie ca ii este de ajutor celui care le imparte; am citit primul rand si am intors capul, sa vad autorul mesajului, dar acesta se facuse nevazut. Deh, asa sunt eu, curioasa.

Biletul zicea cam asa:

Buna, daca vrei sa ne plimbam prin parc sau sa mergem la un film, la muzeu, la restaurant, la mine acasa sau ce propui tu cauta-ma la telefon 0768935439 sau pe messenger Id:
sorinvoltron@yahoo.com
Intelectual, 23 de ani, 180 inaltime si 74 kg. Locuiesc singur in zona Titan si caut prietena.
Nu ai ce pierde daca ne intalnim, nu vei regreta nici o clipa, nici o secunda alaturi de mine. (Hac!)
PS: Daca nu vrei nu rupe biletul, da-l la o fata care vrea.

Mentionez ca am respectat intocmai cuvintele lui si punctuatia lui, in afara de acel 'hac!' de la care nu m-am putut abtine (ce naiba, ca doar am biletul pe birou si transcriu acum - acum, adica in momentul in care scriu, nu in ala in care cititi voi, pentru ca daca as scriu in momentul in care cititi, nu ati mai avea cum sa cititi).
Asa deci...un baiat disperat, sau un baiat original? Sau poate doar glumet?
Daca vreti sa dezlegati misterul, sunati la numarul de telefon de mai sus, sau contactati-l pe y!m. Daca nu vreti, spuneti altcuiva..pardon..spune-ti la altcineva care poate vrea.

Si dupa aia, sa-mi ziceti si mie, sa nu mor curioasa.
PS: Sorine mama, data viitoare sa lipesti si-o poza, macar una d-aia mica, tip buletin, ce naiba!
     media: 0.00 din 0 voturi

0 comentarii


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!