NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

20 Oct

Iar am fost artista

adaugat in General on 20.10.09

Cu asta mi-am ocupat weekend-ul... in loc sa pun mana sa invat, ca sunt la facultate, ce naiba!

Video Info

Plot: A woman remembers this great guy she loved when she was young; somehow, they grew apart and she never saw him again. Now she can remember all sorts of things they used to do,but she has a hard time trying to remember his name.

Starring: Aoi Kaji (from La Corda d'Oro) as the guy, ocassionaly doubled by Howl, Len Tsukimori and Ichijou (Vampire Knight) :)

'...Did you come back?
Are you still here?
I burried you into memories.
You're on my mind
Or maybe you're real,
Sometimes I wonder
Did you ever exist...'
     media: 5.00 din 2 voturi

0 comentarii

02 Oct

Cine e SF?

adaugat in General on 02.10.09

Nu prea stiu exact. Stiu doar ca acum cateva zile, pe la Universitate, am vazut un individ imbracat cu haine ponosite, care avea vreo cinci-sase carti insirate pe un pres, toate de acelasi autor, langa care trona un carton pe care scria cu litere mari, negre, desenate cu markerul:

10 lei cartea, cu autograf de la autor

Nu atat din curiozitate, ci mai mult datorita faptului ca m-a abordat direct, intrebandu-ma 'daca nu vreau carte cu autograf', am intrat in vorba cu el (de fapt, eu incercam mai mult sa ies din vorba) si astfel am aflat ca il chema Sebastian Faur si ca el era de fapt autorul cartilor si cel care dadea autografe. Scoteai 10 lei, luai cartea, pac-pac, ti-o semna si gata. O oferta intr-adevar avatajoasa. Pacat ca nu prea citesc autori romani.

Am retinut numele ca sa caut pe google, sa vad care e treaba, ce-i cu scriitorul asta. Google nu zice nimic. Nici nu ma asteptam sa fie altfel.

'Mai am vreo doua, le astept sa iasa de la tipar', mi-a zis. 'Nu faci nimic cu scrisul in ziua de azi. Trebuie sa scrii tampenii daca vrei sa nu mori de foame.'

Am mai auzit eu vorba asta, cu 'scriitori-s muritori de foame', dar nici chiar asa, sa iesi cu presul in strada si sa-ti intinzi operele la vanzare.. .

M-a pus pe ganduri chestia asta.

Drept pentru care ma gandesc foarte serios sa ma apuc sa scriu un fantasy*.

*e singurul motiv pentru citesc numai tampenii in ultima vreme. si pentru care ma uit la anime-uri. si pentru care.. uh, forget it.
     media: 0.00 din 0 voturi

0 comentarii

01 Oct

eudesenez

adaugat in General on 01.10.09

Si...iata capodopera: <3 ZEROOOOOOOOOOO! <3

Photobucket

Seamana?
     media: 5.00 din 1 vot

1 comentarii

Beautiful singles in your area. Meet them now!