NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

30 Sep

Sa intram in 'contact'...

adaugat in General on 30.09.09

Aseara ma intorceam din oras si, cum stau tocmai la mama naibii, am luat maxi-taxi-ul ca de obicei. M-am asezat pe un scaun si am inceput sa ma uit pe geam, aiurea, in asteptarea plecarii.

Asa am observat un nene destul de dubios, cu o fata de personaj negativ din telenovele - dar nu orice borfas, ci genul de personaj manipulativ, de tata-om-de-afaceri care nu-si lasa progenitura sa se casatoreasca cu marea iubire a vietii, pe motiv ca nu e o alianta profitabila; nu prea mai stiu daca exista astfel de personaje in telenovele, dar la asta m-a dus cu gandul. Pe de alta parte, nu stiu de ce m-a dus cu gandul la asta, din moment ce n-am auzit de nici un tata-om-de-afaceri care sa calatoreasca by maxi-taxi). Era imbracat la costum si se tot plimba de colo pana colo, vorbind foarte aprins la telefon.

Intr-un tarziu, s-a urcat in maxi-taxi, inca agajat in discutie. Am prins cateva franturi: 'o sa avem probleme', 'nu-mi pasa cati bani', bla bla bla, chestii de-ale mafiotilor, pe urma a tacut si s-a asezat scaunul din spatele meu.

Atunci m-a pus naiba sa scot CARTEA. Da, umblu cu cartea-n geanta. De data asta era Contact, de Carl Sagan. N-am apucat s-o citesc pana acum.

Nenea si-a intins un brat din penumbra si m-a batut pe umar.
- Da? am raspuns eu, un pic iritata.
Fara sa scoata o vorba, a apucat cartea si-a intors-o cu coperta in sus. A cascat ochii, placut surprins.
- Carl Sagan?
- Da, am confirmat. Incepea sa ma calce pe nervi.
Speram insa ca discutia se va incheia, pentru ca, la naiba, ce putea sa mai zica?

Ei bine, am fost surprinsa.

- Carl Sagan, astrofizician. A murit in 1996. A fost implicat in cautarea semnelor de inteligenta extraterestra pe calea undelor radio. A fost profesor de astronomie si stiinte spatiale la Universitatea Cornwell. Am dreptate?
- Da, am baguit eu.
Am vazut cum batea usurel cu palma scaunul de langa el, invitandu-ma.
- Nu, multumesc, stau foarte bine aici, am zis.
- Haide! sa vorbim despre carte.

M-am mutat. Am regretat ca ma mutasem in secunda in care am facut-o, dar, ce naiba, nu sunt salbatica. Nu muream un sfert de ora. Nenea a continuat sa recite biografia lui Carl Sagan, in timp ce eu admiram mirosul de bautura pe care il emana discret.

Aproape ca era sa tip de bucurie cand am vazut un prieten urcand-se cu skateboard-ul in maxi-taxi.

- BUNA! i-am strigat, de frica sa nu se aseze in fata si sa nu ma observe.
- Buna, a raspuns, uitandu-se foarte ciudat la mine si la individ. Ce mai faci? Vrei sa stai cu mine?
- Da da da, am spus, mi-am smuls cartea si m-am mutat in spate cu Amicul.
- Mi-am dat seama imediat ca era ceva dubios. Imi dai o bere!
Radeam amandoi.

Asta nu ma va impiedica, bineinteles, sa citesc in continuare in locuri publice (in momentele in care nu scriu in locuri publice, looogic). Singurul lucru care ma sacaie, ma enerveaza, ma innebuneste, este:

DE CE NAIBA CEL CARE SE BAGA NEPOFTIT IN DISCUTIE NU E NICIODATA UN TIP DRAGUT SI DESTEPT??
DE CE???
     media: 0.00 din 0 voturi

0 comentarii


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!