NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

18 Sep

Povestiri din vacanta

adaugat in Aventurile lui Mua on 18.09.09

Doua fete cucuiete (niciodata n-am inteles ce inseamna cuvantul asta) si, intamplator, foarte bune prietene, au plecat amandoua la mare, extrem de incantate de faptul ca era primul lor 'concediu' impreuna. Abia asteptau sa ajunga, convinse ca se vor distra de minune si ca vor agata baieti fara numar.

Lucrurile bune au inceput inca din tren. Una din fetele cucuiete, (nu spunem care, din motive de) s-a distrat de minune plimbandu-se de la scaunul unde se presupunea ca ar fi trebuit sa stea intepenita, prefacandu-se ca se bucura de comoditatea trenurilor noastre, la un alt scaun, aflat intr-o camaruta unde... sa zicem ca nu intra decat o singura persoana.

Cealalta fata cucuiata (exista forma asta?) a dormit tot drumul in niste pozitii imposibile, demne de batranul ei unchi Sid, trezindu-se doar din cand in cand, ca sa-si manifeste compatimirea pentru situatia primei fete (care nu putea doarma 1.din pricina ca o durea burta si 2.pentru ca nu prea stie sa mearga in somn), iar mai apoi sa se scufunde din nou in lumea viselor, zicandu-si ca 'ce bine ca nu sunt eu locul ei'.

Dar balanta trebuia sa se echilibreze. Si asa s-a si intamplat, in momentul in care nepoata lui Sid a observat ceva ce-i scapase din vedere, prilej cu care si-a amintit inca o data cat de nedrepte sunt viata, natura si Dumnezeu, pentru faptul ca au decis sa pedepseasca femeia prin ceea ce unii numesc 'acele zile ale lunii' [sintagma pe care o rostesc cu acea strangere de inima cu care, daca ar fi jucat in Harry Potter, ar fi rostit numele lui 'He-Who-Must-Not-Be-Named'].

Asa ca vacanta la mare era compromisa pentru ea. Adaugati la asta faptul ca n-a vazut nici macar un baiat dragut si ca singurele specimene agatate au fost chelneri si soferi de maxi-taxi!

In rest, fetele au legat cunostinte foarte interesante, in special in randul celor cu care se certau pe sezlonguri - de fiecare data persoane diferite., bineinteles. Au avut noroc ca au gasit un locsor unde mancarea era comestibila si s-au delectat cu primul lor meci de fotbal urmarit impreuna - si primul meci din viata lor pe care l-au urmarit in intregime, pentru ca le-a pus naiba sa trimita mesaj d-ala, de se vede in josul ecranului [ca sa se distreze, logic!] - si au asteptat tot meciul sa le apara mesajul, da' nenorocitii n-au vrut sa-l arate si le-au mai si taxat aiurea.

Hahah, dar stati sa vedeti ce au mai facut fetele! asta e rebela tare!
In camera unde erau cazate (si care apartinea unui prieten de-ai mamei primei cucuiete), doamna casei isi avea aranjate cutiile cu pantofi, in dosul sifonierului. Cele doua rebele, in cautare de senzatii tare, au probat toti pantofii, imediat ce au venit de la plaja, cu picioarele pline de nisip, apoi i-au pus la loc, fara sa vada nimeni! haha, ce nebunie, zau asa!

In alta ordine de idei, bineinteles ca nu au uitat sa-si sune toti prietenii care aveau treaba prin Bucuresti si sa se scuze in felul urmator: 'Vaai ce rau imi pare ca nu ti-am vazut apelul, dar sunt de cateva zile la mare si plec dimineata de acasa, fac tot felul de chestii interesante si pe urma ajung la unu noaptea obosita si din cauza asta tot timpul uit sa te sun!'

La intoarcere, fetele au nimerit un tren care avea mega-aer econditionat, in sensul ca le-au inghetat pana si creierii pana au ajuns la Gara de Nord, dar nu, asta nu le-a impiedicat sa trancaneasca tot drumul, foarte vesele, povestindu-si una alteia copilaria, spre marea exasperare a celor ce erau in imediata lor apropiere (de unde stiu ca erau expasperati? e simplu: mai intai din privirile lor indignate, apoi din faptul ca-si dadeau ochii peste cap, iar spre final, din expresia epuizata, ofilita si absolut bolnava care se citea pe fetele lor - asa li se intampla tuturor cand sunt in preajma noastra).

S-au despartit la fel de vesele, razand de mama focului pe seama parintilor lor, care le carau bagajele si in acelasi timp incercau intr-un mod patetic sa lege o conversatie.

Peste doua zile, cele doua fete cucuiete nu mai radeau. Una era racita cobza, cealalta abia se mai putea misca din cauza arsurilor.

Unii ar putea sa spuna ca asa le-a trebuit. Unii deja au facut-o.
     media: 0.00 din 0 voturi

0 comentarii


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!