NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

16 Sep

Maine nu ma duc la scoala!

adaugat in General on 16.09.09

Ieri a inceput scoala, dar e prima data cand NU si PENTRU MINE. Astazi e 15 septembrie, primul 15 septembrie cand nu ma simt sfasiata pe dinauntru de presimtirea dilemei 'sa ma duc maine sau nu la scoala' sau a meditarii asupra teoriei care ne invata ca 'numai fraierii se duc in prima saptamana'.

Ei bine, recunosc, nu eram chiar asa in liceu. Ma duceam in prima saptamana, pentru ca mi-era dor de colegi, chiuleam dupa aia. 'Nu eram chiar asa in liceu'. Wow, cum suna! Suna a ceva ce-ar spune o persoana in varsta, care a terminat demult liceul. Cum uneori gandesc cu intarziere, abia acum incep sa realizez ca da, chiar s-a terminat, ca atunci cand o sa mai trec pe la Lipatti o sa fie doar in vizita (sau doar de nevoie, sa imprumut vreo carte de la vreun prof).

Si totusi, vacanta a inceput pentru mine abia astazi. Abia acum imi dau seama cat de tare m-au obosit toate admiterile, venite dupa un bac pregatit in pripa si culminand cu admiterea la Conservator, care s-a terminat saptamana trecuta si al carei rezultat l-am aflat abia ieri.
Si iarasi, dileme.

Dreptul ramane sigur, e facultatea 'serioasa' pe care o vor ai mei si pe care, probabil, o vreau si eu, intr-o mai mica masura, dar o vreau. Sper doar ca cei care au trecut examenul (destul de greu) al admiterii la Drept sa fie oameni inteligenti, nu tocilari.

Apoi trebuie sa-mi aleg si facultatea MEA, una 'neserioasa'. Aici e aici. Conservator sau Jurnalism?

Eu m-am gandit asa: sa ma duc la toate 3 timp de o luna, sau timp de doua saptamani . Sa vad cum e, sa-mi cunosc colegii, sa 'sondez' atmosfera si apoi ta daaaa! sa ma hotarasc ce aleg.

E un plan nebunesc, nu?
     media: 5.00 din 2 voturi

0 comentarii


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!