NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

31 Aug

Partea a doua, care vine dupa prima

adaugat in General on 31.08.09

Asadar, dragele mele prietene online [da, rog baietii sa treaca peste ultimele doua insemnari - se incadreaza in genul 'girl talk'], partea a doua din ce s-a intamplat (si s-a si terminat, de fapt) a decurs in felul urmator. La 19:00 am ajuns la liceu, acolo unde avea loc masterclass-ul, ca sa-l iau pe Diego. E usor de inteles ca nu aveam cum sa-mi dau intalnire cu el in alta parte, din moment ce nu cunostea deloc orasul.

N-am intrat in curte, fiindca nu voiam sa dau ochii cu portarul fara sa am pregatita o scuza plauzibila; l-am sunat pe Diego, l-am informat ca ajunsesem si l-am rugat sa iasa el. M-a asigurat ca vine in 2 minute. Bun, m-am gandit, 2 minute trec numaidecat, mai cu seama ca vedeam cu uimire cum o fosta colega imi facea cu mana de la poarta.

- Buna, fata/ce faci, fata/ la ce facultate ai intrat/ la aia, aia si aia/ aha, si eu la aia si aia/si ce mai faci tu/bine/si dai la conservator/da, fata/si eu, fata.

Cam aici s-ar fi epuizat subiectele de discutie, daca ea n-ar fi avut nefericita inspiratie de a ma intreba ce naiba cautam acolo.
I-am raspuns ca venisem sa o salut pe profa de canto.
'Pai la ora asta? a replicat ea.

Tocmai inghiteam in sec - cum era sa-i spun ca EU, EU venisem sa ma intalnesc cu un BAIAT? - cand i-a sunat telefonul, ea s-a inrosit, a raspuns, apoi, fara sa-mi mai spuna un cuvant, a intrat in curte si apoi in liceu.
Imediat ce fata a disparut, l-am vazut pe Diego venind spre mine, alergand de mama focului. Isi facuse freza, avea pantofi si camasa neagra, asa, ca-n telenovele.

M-a luat de brat si am inceput sa mergem spre Unirii, foarte repede.

- Stii, sunt si romani la masterclass, a zis el.
- ...
- Cred ca tu ii cunosti pe toti, nu?
- Probabil...
- Il stii pe un baiat, X, care canta la pian?
- Nu..
- Dar pe o fata, Y, care canta la flaut?
- Hmm..posibil. Imi suna cunoscut.
- Vorbeai cu ea la poarta.
- Aaaa, da. [Nu-mi dadusem seama din prima despre cine era vorba pentru ca ii stalcise numele.] Ce e cu ea?
- Ah, nimic. Intrebam asa...

L-am dus la Motoare. Pana acolo am indrugat verzi si uscate; ce mai, devenisem deja prieteni. Mi-am dat seama ca alesesem bine locul, dupa 'wow'-ul pe care l-a scos.
- Oamenii din locul asta... sunt straini? a intrebat.
- Nu, sunt romani.
- Nu credeam ca in Romania exista oameni de genul asta.

Cum ne simteam din ce in ce mai bine, Diego a decis ca sunt o fata cool, cu care poate sa fie onest.

- Ca tot vorbeam de Y, fata cu care vorbeai la poarta... ieri am iesit cu ea in oras. Si trebuia sa ies si azi, cu ea si cu restul, dar i-am spus ca stau sa studiez. Stiam ca ea pleaca in oras la 6, de-asta te-am chemat pe tine la 7. Cand v-am vazut pe geam pe amandoua vorbind, am crezut ca innebunesc! Haha! Ma gandeam ca o sa te intrebe pe cine cauti...si tu o sa-i spui 'pai, l-am intalnit pe tipul asta brazilian' si..haha! eu sunt singurul brazilian de la masterclass!

In mod ciudat, radeam la fel de tare ca el.

- Tu ma asteptai afara, dar nu puteam sa ies pentru ca as fi trecut pe langa ea. Tii minte ca i-a sunat telefonul? Da, exact! Eu am o sunat-o si i-a zis sa vina in liceu! Intre timp, am iesit si am venit la tine!
- Ah, pai sa vezi, am replicat. Chiar m-a intrebat pe cine caut. Si i-am zis ca am venit s-o salut pe profa de canto.
- Bravo, bravo, iti multumesc, a jubilat el.
- Dar stii de ce i-am zis asta?
- ?
- Pentru ca nu mai tineam minte cum arati si n-am vrut sa vada EA ca ies cu un baiat urat! HAHA! Si vrei sa-ti mai zic ceva?
-?!
- Cand m-am intalnit prima data cu tine, de fapt il cautam pe alt tip. Si mai stii cand ti-am zis la telefon sa-ti aduci si prietenii?
- ....
- Ti-am zis sa-i aduci pentru ca speram sa fie si tipul ala printre ei!

Aici Diego si-a recapatat in sfarsit graiul.
- Felicitari, mi-a zis. E 1-1! Asa da fata!

Restul serii am fost in continuare prieteni. Ne-am plimbat prin Cismigiu, ne-am dat in leagan, am ras, etc. La final, a stat cu mine cat am asteptat in statie.

- Pe asta il iau! Pa! i-am spus, vazand ca venea autobuzul.

In momentul acela, ei bine, in momentul acela am vrut sa-l pup pe obraz, dar el mi-a intors capul cu toata pasiunea unui sud-american si.. ma rog, m-a sarutat, adica he basically stuck his tongue into my mouth, in timp ce eu dadeam din maini si ma uitam la usile deschise ale autobuzului. Cand mi-a dat drumul m-am urcat repede si dusa am fost.

Ar mai fi de mentionat ca pana acasa am avut intiparit pe fata un zambet tamp, ce se intindea pana la urechi...
     media: 0.00 din 0 voturi

0 comentarii


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!