NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

05 Aug

Sa ne iubim repede

adaugat in General on 05.08.09

Uite c-am trait s-o vad si p-asta: gasirea sufletului-pereche pe baza de formular. Niste baieti de treaba s-au prins ca sunt singurica si in cautare, asa ca s-au gandit sa-mi intinda o mana de ajutor, cu minimum de efort si de timp pierdut. Nu-mi dau seama inca daca e o idee buna sau proasta, tocmai din aceasta cauza am s-o supun analizei voastre; personal, cred ca ar putea sa functioneze pentru cei ajunsi la disperare. Dar sa n-o mai lungesc, iata ce am primit astazi pe mail:

From:Speed D

Date:Aug 1, 2009 2:40 PM

Subject:te invitam joi, 6 august. ai timp?

Gasirea unui partener a devenit pentru multi o problema existentiala. Necesita timp, implicare, intalniri repetate si nu iese intotdeauna, asa cum ti-ai dori. Cu ani in urma, solutia disperata de a gasi un partener o gaseam in anunturile matrimoniale sau blind date-urile aranjate de prieteni. Apoi, internetul a oferit o alternativa mai eficienta, dar si aceasta destul de costisitoare, ca timp. In secolul vitezei, era nevoie de o metoda rapida si eficienta pentru a intalni oameni noi si a lega prietenii si chiar relatii. Solutia a fost oferita de speed dating.

Procedeu: se organizeaza o intalnire intre un numar egal de fete si un numar egal de baieti. Cadrul este o sala a unui hotel, un bar sau restaurant. Fiecare tip are la dispozitie 7 minute ca sa se prezinte si sa discute cu fiecare tipa. La sfarsit, fiecare participant completeaza pe un formular cine i-a placut si cine nu i-a placut, iar organizatorul ii va pune ulterior in legatura in functie de potrivirea bifelor. Atmosfera este placuta, locul dragut, muzica, bautura, etc .
Avantajele sunt ca toata lumea stie de ce e acolo si deci, dispare factorul timiditate de a intra in vorba, unde mai pui ca ai ocazia sa gasesti la un loc 10 – 20 de persoane de sex opus din care sa poti alege? Pe de alta parte, nici o informatie despre tine nu e divulgata fara acordul tau (deci discretie totala).

Aparent, oamenii nu au nevoie decat de 7 minute pentru a-si da seama daca sunt compatibili sau nu, motiv pentru care timpul petrecut cu fiecare persoana de sex opus in parte nu ar trebui sa depaseasca acest timp. Conversatiile vor fi, fie pe o anumita tema, aleasa anume de catre organizator, sau va fi o prezentare succinta a propriei persoane.

Foarte interesant este ca nu e pur si simplu un blind date, ci este mai mult un joc, cu reguli precise. Totul se face intr-un cadru supravegheat, contratimp, si nu dureaza mai mult de doua ore.
In timpul petrecut discutand nu vor putea fi schimbate numere de telefon, adrese de email, si nici nu vor putea fi facute aluzii despre o eventuala intalnire viitoare. Fiecarui participant i se atribuie un numar, si i se da o “fisa de observatie”. Dupa runda de discutii fiecare participat noteaza pe fisa standard numarul persoanei care i-a placut sau cu care simte ca are ceva in comun. Fisele se colecteaza de catre organizator care centralizeaza datele iar mai apoi va face demersurile necesare pentru a stabili intalniri pentru persoanele ale caror numere au corespuns. Scurt si la obiect, un joc de societate cu reguli precise in care, fie iti poti gasi sufletul pereche, daca esti norocos, sau pur si simplu te poti amuza copios.

Speed Datingul: solutia ideala de a forta mana destinului intr-o lume ce se misca in ritm alert? Sau poate un semnal de alarma tras asupra faptului ca in secolul vitezei oamenii comunica din ce in ce mai putin, astfel ca au nevoie de mijloace artificiale pentru a interactiona? Cert este ca, macar de curiozitate, merita incercat o data. Cine stie poate iti vei intalni chiar sufletul pereche.

Si acum, dupa ce v-am vandut pontul asta, n-aveti decat sa va frecati manutele de nerabdare si sa visati cu ochii deschisi la ziua de joi, 6 august, cand va veti intalni jumatatea si, cu degetele tremurande, ii veti bifa numarul pe fisa de observatie. N-am pretentii sa ma chemati la nunta, ma multumesc doar cu un gand bun si poate cu un banner deasupra meselor cu nuntasi: http://nonsense.ablog.ro - Fericire la un click distanta!


     media: 0.00 din 0 voturi

3 comentarii

Comentarii la “Sa ne iubim repede“

 1. Diana Diana a spus:

  Eu zis sa te duci si apoi sa ne spui cum a fost:D
  1. deea deea a spus:

   :)>- ;) super tare .. :d|
   1. despacos despacos a spus:

    Si...ai fost? : )) : )) : ))


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!