NonSense

"A fi" a fost intotdeauna o mare bataie de cap...

23 Jul

I'm back

adaugat in General on 23.07.07

N-am mai scris in blog. De ce?
1. Mi-a fost lene.
2. A fost cald.
3. Am facut insolatie.
Cum? Simplu. Asteptam tramvaiul care nu mai venea. De ce nu mai venea? Pentru ca avea cursul deviat, iar Mua bineinteles ca n-avea habar. Asa ca l-am asteptat vreo jumatate de ora, si nu oriunde, ci pe o banca la soare. A se sublinia "la soare". Si culmea, eram foarte incantata de inteligenta mea, pentru ca eu nu asteptam in picioare, la umbra, ci stand comod jos pe banca, la soare. Si am stat pana cand am simtit ca pantalonii s-au incins la maxim pe mine si parul mai avea un pic si incepea sa arda (ceea ce imi aminteste de ocazia cu care am primit porecla de Fata cu Parul de Foc, dar asta o s-o povestesc altadata.)
4. Am avut impresia ca scriu. Adica, am avut idei, ma gandeam cam ce as scrie in blog, dar cand ma asezam in fata tastaturii parca mi se ingreunau degetele... "Las' ca scriu maine!" si "maine" uitam ce voiam sa scriu.
5. Mie mi se intampla o chestie ciudata. De exemplu, daca ma intalnesc cu o persoana pentru prima data si ma comport aiurea, dupa aceea de cate ori ma intalnesc cu ea ma port la fel. Asa si cu blogul. Am zis ca "ori scriu, ori nu scriu". Si cum in ultima vreme n-am mai scris, mi s-a parut aiurea sa incep iar. Ma gandeam ca dupa o absenta asa nemotivata trebuie sa vin cu un articol, cu e chestie super tare. Si am idei, dar revin la punctul 1. Mi-a fost lene.
Deci...
Ma primiti inapoi?
     media: 5.00 din 2 voturi

1 comentarii

Comentarii la “I'm back“

  1. copilmic copilmic a spus:

    Sure :* Esti mereu bine venita inapoi :)


Atentie: Comentariile vor aparea dupa aprobare. Trimite comentariul tau doar o singura data.

:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe

Beautiful singles in your area. Meet them now!